Головна Новини Суспільство Війна з Росією Юрій Ігнат розповів, скільки часу потрібно Росії для підготовки нового удару по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Юрій Ігнат розповів, скільки часу потрібно Росії для підготовки нового удару по Україні

Країні-агресору потрібно близько тижня, щоб підготуватися до нового ракетного удару по Україні

7 грудня 2022, 15:22
Поділіться публікацією:

Для нового масованого обстрілу України Росії потрібно близько тижня. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Юрій Ігнат розповів, скільки часу потрібно Росії для підготовки нового удару по Україні

Обстріл. Фото: з відкритих джерел

"У будь-якому випадку, це – кілька днів, щоб спланувати в екстреному режимі, зокрема доставити ракети до носіїв, зарядити кораблі або підвісити ракети на літаки. Крім того, ракети потрібно виготовляти. Чимало знайдених уламків – це фактично ракети з конвеєра", — наголосив Юрій Ігнат.

За його словами, Росія дуже поспішає з обстрілами українських міст. Здебільшого "використовує ракети з коліс". Тому для багатьох питання без зрозумілої відповіді – скільки ще таких масованих ударів буде, пояснив речник Повітряних сил.

Читайте також на порталі "Коментарі" — військові аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що російська влада, незважаючи на офіційні заперечення, ймовірно, готується до другої хвилі мобілізації. Чи наважиться Кремль піти на такі заходи? Які можуть бути наслідки усередині РФ? Чим у такому разі відповідатиме Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло – не вважають тіла загиблих: у РНБО пояснили, що зараз відбувається під Бахмутом. Неспокійно не лише на Донеччині, а й на Луганському напрямку, де супротивник значно активізувався за рахунок того, щоби прибули нові резерви. Подробиці запеклих боїв у Луганській області розкрив глава Луганської ОВА Сергій Гайдай.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини