Головна Новини Суспільство Війна з Росією Яка зараз обстановка у місті Сєверодонецьк: дані Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка зараз обстановка у місті Сєверодонецьк: дані Генштабу

Ворог намагався провести розвідку боєм на Сєверодонецькому напрямку

21 червня 2022, 18:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку у місті Сєверодонецьк станом на вечір 21 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Яка зараз обстановка у місті Сєверодонецьк: дані Генштабу

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як розповіли в Генштабі, на Сєвєродонецькому напрямку продовжуються бойові дії у місті Сєвєродонецьк.

"Ворог надавав вогневий вплив з танків та артилерії неподалік Сєверодонецька, Лисичанська, Воронове, Мирної Долини та Гірського.", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також стало відомо, що ворог намагався провести розвідку боєм у напрямках Метьолкіно – Воронове та Метьолкіно – Сиротино, проте українські воїни вміло відбили цю спробу. Окупанти відійшли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на Луганщині окупанти пішли у повномасштабний наступ: що відбувається розповів Сергій Гайдай. У Луганській області росіяни масово наступають у всіх напрямках. Докладно про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що стала відома кандидатура на посаду омбудсмена: хтось може замінити Денисову. У Раді зареєстрували кандидата на посаду омбудсмена з прав людини. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що Донбаський фронт : що відбувається у Сєверодонецьку та Лисичанську – які прогнози. Експерти проаналізували становище ЗСУ на сході та дали прогнози щодо розвитку ситуації на фронті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на півдні України ЗСУ знищили ворожі станції зв'язку, РЛС, РЕБ та склади боєприпасів: подробиці. Окупанти обмежені у маневрах та скуті у просуванні вперед.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини