Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як ЗСУ «відрізають» від РФ Курщину: фото британської розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як ЗСУ «відрізають» від РФ Курщину: фото британської розвідки

Британська розвідка показала знімки зруйнованих мостів у Курській області

14 вересня 2024, 13:41
Поділіться публікацією:

Українські війська зруйнували цілу низку мостів та понтонних переправ росіян у Курській області. Британська розвідка показала нові супутникові фотографії. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міноборони Британії у X (Twitter).

Як ЗСУ «відрізають» від РФ Курщину: фото британської розвідки

Бої у Курській області. Фото з відкритих джерел

"Україна продовжує перешкоджати логістиці Росії в Курській області серією ударів, що зруйнували автомобільні та понтонні мости через річку Сейм", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 серпня українські війська розпочали наступальну операцію в Курській області. Україна взяла під контроль сотні населених пунктів та контролює десятки квадратних кілометрів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — все складається не так, як планував Путін: ЗСУ прорвали ще одну ділянку кордону з Курщиною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – багато ЗМІ пишуть про те, що російський диктатор Володимир Путін нібито наказав російським військам до 1 жовтня витіснити ЗСУ з Курської області. Чи це реально? Чому на Курщині росіяни змушені йти у наступ? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Раніше "Коментарі" писали – у Курській області російські війська розпочали контрнаступ, але є один нюанс. Ті операції, які намагаються проводити росіяни, точно не можна поки назвати масштабним контрнаступом. Не спостерігається бойових дій, які б свідчили, що росіяни розпочали масштабну операцію для повного витіснення ЗСУ із захоплених районів своєї території. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).    

Як ЗСУ «відрізають» від РФ Курщину: фото британської розвідки - фото 2

Як ЗСУ «відрізають» від РФ Курщину: фото британської розвідки - фото 3

Як ЗСУ «відрізають» від РФ Курщину: фото британської розвідки - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини