Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як живе хлопчик, з етикетки на банці зі згущеною та чим він займається
commentss НОВИНИ Всі новини

Як живе хлопчик, з етикетки на банці зі згущеною та чим він займається

Раніше хлопця, а тепер чоловіка, що зображений на банці зі згущенкою звуть Олександр Бабіч. Сьогодні він активно наближає українську перемогу

20 квітня 2023, 14:05
Поділіться публікацією:

 Про нього, у Twitter згадав користувач Денис Соколов, пишуть "Коментарі".

Як живе хлопчик, з етикетки на банці зі згущеною та чим він займається

Як живе хлопчик, з етикетки на банці зі згущеною та чим він займається

"А ви знали, що хлопчик з упаковки згущенки має такий вигляд? І дуже серйозно помагає армії. Знайомтеся — це Саша Бабіч", — написав Соколов й опублікував світлину Олександра.

Автор публікації також зазначає, що завод у Первомайську свого часу будував дід Саші, там працював і його батько. Тому, так вийшло, що для етикетки на банку зі згущеною обрали саме цього русявого хлопчика.

До 24 лютого, як додає Соколов, Сашу Бабіча добре знали в Одесі, він є засновником туристичної агенції у цьому місці. А от з приходом повномасштабної війни він змінив свою діяльність, й став волонтерити.

"Ганяє тачки, знаходить рації, збирає аптечки. У день загибелі "Да Вінчі" він виклав спільну фотографію з Дмитром і Аліною з прогулянки в Одесі. З етичних причин хай вона залишиться на його сторінці. Але знайте, що ось така світла дитини зі згущенки зараз — такий правильний та світлий дядько", — резюмував автор.

Як писали "Коментарі", стало відомо, які міста у світі є найбільш привабливими для цифрових кочівників. У топсписку найкращих міст, куди люди з усього світу з’їжджаються аби працювати віддалено потрапили: Лісабон, Бангкок, Мадрид, Сеул і Делі.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, у тисняві за грошима: майже сотня людей у столиці Ємену загинула. У єменській столиці Сані 78 людей трагічно загинули у черзі отримати благодійні гроші з нагоди Рамадану. Ще 73 особи поранено.
Читайте також на сайті "Коментарі", "Чесно, боюся дуже": блогерка Анна Трінчер готується до чергової операції На українську співачку Анну Трінчер чекають у столичній лікарні, де їй проведуть нову операцію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

75757

20 квітня 2023, 13:07

Это реально КОСМОС! Теперь что бы по трахаться не надо париться, зашел на сайт, выбрал девку, предложил и всё, ищите место и время. Без денег, без отношений, все бесплатно и анонимно, вот сайт ----- https://vinci.tk/xclub


Новини