Головна Новини Суспільство події У тисняві за грошима: майже сотня людей у столиці Ємену загинула
commentss НОВИНИ Всі новини

У тисняві за грошима: майже сотня людей у столиці Ємену загинула

У єменській столиці Сані 78 людей трагічно загинули у черзі отримати благодійні гроші з нагоди Рамадану. Ще 73 особи поранено

20 квітня 2023, 13:05
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані Reuters.

У тисняві за грошима: майже сотня людей у столиці Ємену загинула

Трагедія у Ємені: люди у паніці спровокували тисняву, є жертви

Як зазначають у Reuters, в приміщенні школи зібралися декілька сотень охочих, отримати по 5 тис. єменських ріалів ($9) з нагоди Рамадану.  Проте, така акція не була погоджена з місцевою владою, зазначають у МВС. Організаторів "доброї ініціативи" через невеликий проміжок часу  затримали.

За свідченнями очевидців, у натовпі люди втратили контроль над собою, тоді ж пролунали постріли у повітря від охоронців. Можливо, ще була пошкоджена електропроводка, що спровокувало неприємності. Люди злякалися й почали панікувати, задавлюючи одне одного.

Серед загиблих є діти та жінки різного віку. Тринадцять людей отримали важкі поранення, вони у тяжкому стані. Окрім того, травмувалося ще 73 особи.

На сьогодні, понад 23 млн жителів Ємену перебувають у складному становищі, у зв’язку із військовим конфліктом.  Чимало владців покинули територію держави залишивши народ напризволяще.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, Королівство Саудівська Аравія надіслало в Україну гуманітарну допомогу на суму 100 мільйонів доларів США. Як повідомляє видання "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив голова Офісу президента України Андрій Єрмак.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, Саудівська Аравія прагне долучитись до спільної заявки Греції та Єгипту на проведення Чемпіонату світу2030 року. Країна Перської затоки обіцяє заплатити за ремонт та побудову нових стадіонів своїм партнерам. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Politico.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини