Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Стало відомо, які міста у світі є найбільш привабливими для цифрових кочівників
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які міста у світі є найбільш привабливими для цифрових кочівників

У топсписку найкращих міст, куди люди з усього світу з’їжджаються аби працювати віддалено потрапили: Лісабон, Бангкок, Мадрид, Сеул і Делі

20 квітня 2023, 13:35
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Travel Off Path. 

Стало відомо, які міста у світі є найбільш привабливими для цифрових кочівників

Веб-сайт ринку гнучких робочих місць поділився результатами досліджень, щодо того, де найкомфортніше працювати віддалено у 2023

Свіжий звіт, в якому майже 80 локацій по всьому світу досліджують на ступінь їх придатності для цифрових кочівників опублікував веб-сайт ринку гнучких робочих місць Instant Offices.  При дослідженні, враховувалися дані про швидкісний інтернет,  покриття Wi-Fi,  зручність та комфорт міста й погодні умови. 

Лідируючу позицію, займає столиця Португалії. У Лісобоні, існує понад 7 тисяч точок доступу Wi-Fi, безліч коворкінгів, величезний асортимент їжі, напоїв та що не може не приваблювати, це  — теплий клімат.

Наступну сходинку займає Таїланд, а саме Бангкок. Там шалений потік емігрантів, що дозволяє знайти товаришів до душі, та полегшує спілкування.  Також, зручний Wi-Fi, що дає  тисяч точок доступу по всьому місту. Серед плюсів – дешеве житло та багаті нічні розваги. 

Третім залишається Мадрид.  Віддалених працівників він приваблює за рахунок вартості життя, що є нижчою, аніж у інших відомих європейських столицях.

Далі іде голосний мегаполіс – Сеул, у Південній Кореї.  До душі припадає чудова інфраструктура, сучасний транспорт, технології та розваги. Окрім того, там одна із найвищих швидкостей Інтернету в світі.

П’яту сходинку, серед цифрових кочівників займає Делі (Індія). Там зручний доступ  до Wi-Fi,  та нижча вартість життя, аніж у всіх вище перерахованих містах, у списку.

Також, чимало віддалених працівників обирають Дубай, Хошимін, Джакарта, Катманду, Роттердам.

Читайте також на сайті "Коментарі", у тисняві за грошима: майже сотня людей у столиці Ємену загинула У єменській столиці Сані 78 людей трагічно загинули у черзі отримати благодійні гроші з нагоди Рамадану. Ще 73 особи поранено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

75757

20 квітня 2023, 13:08

Это реально КОСМОС! Теперь что бы по трахаться не надо париться, зашел на сайт, выбрал девку, предложил и всё, ищите место и время. Без денег, без отношений, все бесплатно и анонимно, вот сайт ----- https://vinci.tk/xclub


Новини