Головна Новини Суспільство події «Чесно, боюся дуже»: блогерка Анна Трінчер готується до чергової операції
commentss НОВИНИ Всі новини

«Чесно, боюся дуже»: блогерка Анна Трінчер готується до чергової операції

На українську співачку Анну Трінчер чекають у столичній лікарні, де їй проведуть нову операцію

20 квітня 2023, 12:35
Поділіться публікацією:

Про це, блогерка повідомила в Instagram, пишуть "Коментарі".

«Чесно, боюся дуже»: блогерка Анна Трінчер готується до чергової операції

Анна Трінчер хвилюється, через операцію, яку їй проведуть незабаром

Зараз дівчина зі своїм чоловіком  Олександром Волошиним відпочиває у Буковелі. Проте, у найближчому майбутньому – на неї чекають серйозні зміни.

"Насправді, на мене чекатиме важка операція по приїзду. Яка триватиме п'ять годин", — зізналася співачка. 

Саме стільки часу, зірці доведеться пробути під загальним наркозом. У Stories, дівчина не приховує хвилювань. Проте, деталей, щодо того "що це буде", Трінчер не називає. Блогерка обіцяє розповісти про це згодом.

Дівчина уже не вперше "лягатиме під ніж" лікарів. Раніше Анна збільшила свої груди на декілька розмірів. Опісля, вона ділилася шрамом, що залишився після операції.

Також, блогерка активно використовує на практиці косметичні процедури та походи до спеціалістів у галузі естетичної краси. Нещодавно вона збільшила губи. 

Як писали "Коментарі", виконавиця з України Надія Мейхер, що вже давненько "зникла з радарів" та нічого не пише на  власній  сторінці  в соцмережах, покинула  Україну. Як розповів  блогер Богдан Беспалов, екс-учасниця групи "ВІА Гра" виїхала вже "з кінцями".

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що зіркова виконавиця Анастасія Приходько  розповіла  шанувальникам  сумну новину:  перехворівши, вона  втратила слух.  Про свої теперішні проблеми українська співачка   розповіла в соціальних мережах.
Читайте також на сайті "Коментарі", відома українська співачка відповіла, чи буде перекладати свої пісні на українську. Але Кароль може дозволити іншим артистам співати її хіти, перекладені з російською на українську
.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

75757

20 квітня 2023, 13:08

Это реально КОСМОС! Теперь что бы по трахаться не надо париться, зашел на сайт, выбрал девку, предложил и всё, ищите место и время. Без денег, без отношений, все бесплатно и анонимно, вот сайт ----- https://vinci.tk/xclub


Новини