Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як Росія використовує витік секретних документів: версія Арестовича
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Росія використовує витік секретних документів: версія Арестовича

Витік секретних документів, нібито, відбувся у союзників України

11 квітня 2023, 09:48
Поділіться публікацією:

Росія використовує витік секретних документів, який нібито відбувся у західних союзників України, зокрема для того,  щоб перед своєю громадськістю легалізувати втрати російської армії в України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на екс-радника голови Офіса президента Олексія Арестовича. Таку думку він висловив в інтерв'ю російському опозиціонеру Марку Фейгіну.

Як Росія використовує витік секретних документів: версія Арестовича

Олексій Арестович був радником Офісу президента

"Скандал, що розгорівся, з опублікованими "секретними документами" всі сторони використовують, як можуть, — каже експерт. — Розібратися, де реальні документи, де підробка та хто кого грає – складно. Чітко видно, що російська сторона незграбно намагається на цьому "зливі" просунути свої основні наративи з різних напрямків: штовхнути Ізраїль, Туреччину, вбити клин між Україною та США, а також легалізувати свої втрати для внутрішньої аудиторії".

"Як колись росіяни крутили скандал із вагнерівцями у Мінську, тепер вони намагаються крутити тему зі "зливом документів", але роблять це вкрай непрофесійно", — каже Арестович.

На його думку, навіть якщо ці документи відповідають дійсності, то це особливим чином не позначиться ні на українських планах контрнаступу, ні на відносинах України з західними партнерами.

Тим часом, скандал зі злитими документами США набирає обертів

У РФ з'явився новий союзник

Окрім цього, стало відомо, як РФ використовує релігію як зброю

Російська влада використовує релігію як зброю, аби дискредитувати Україну на міжнародній арені, та здійснює інформаційні операції на релігійному ґрунті, щоб досягти військових цілей, хоча сама грубо порушує релігійні свободи на окупованих територіях України, пишуть експерти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини