Головна Новини Суспільство Війна з Росією Втрати РФ досягли грандіозної позначки
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати РФ досягли грандіозної позначки

Втрати армії Росії, за даними українського Генштабу, перевалили черговий знаковий рубіж

17 травня 2023, 16:46
Поділіться публікацією:

Генштаб ЗСУ стверджує, що за час широкомасштабного російського вторгнення в Україну втрати РФ перевищили 200 тисяч осіб. Про це повідомляють "Коментарі".

Втрати РФ досягли грандіозної позначки

Фрагмент офіційного зведення Генштабу ЗСУ

Українське командування в ранковому зведенні відзвітувало, що минулої доби було знищено 610 російських військовослужбовців, і таким чином загальна кількість загиблих росіян становить 200 590 осіб.

Крім того, минулої доби українські захисники підбили дев'ять танків. Загальна кількість танків РФ, знищених в Україні, склала 3371. Також Сили оборони знищили 17 броньованих машин супротивника за минулі 24 години. Загалом, за рік широкомасштабного вторгнення противник втратив в Україні 7365 броньованих машин.

Нагадаємо, що дані щодо втрат ворога у Збройних сил України та західних експертів та розвідок можуть бути різні через різну систему підрахунку втрат противника. Генштаб ЗСУ у своїй статистиці узагальнює щоденні дані, отримані безпосередньо із передової, від українських захисників. А західні аналітики у своїй статистиці враховують дані втрат, якщо вони підтверджуються, як мінімум, із двох джерел. Тому, як зазначають українські експерти, дані української сторони та західних аналітиків можуть розходитися.

Тим часом, у Міноборони назвали три області, які частіше почала обстрілювати Російська Федерація. Ганна Маляр заявила, що росіяни почали частіше відкривати вогонь по прикордонню, відтак побільшало прильотів у Харківській, Сумській, Чернігівській областях.

В Україну хоче приїхати із "мирною ініціативою" ще один президент.

А у Зеленського потролили Медведєва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини