Головна Новини Суспільство Війна з Росією Втрати окупантів перевищили 150 тисяч осіб, - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати окупантів перевищили 150 тисяч осіб, - Генштаб

Нове зведення Генштабу

2 березня 2023, 12:32
Поділіться публікацією:

Підтвердженні втрати російських окупантів за минулу добу склали 715 осіб і загалом перевищили 150 тисяч осіб, з моменту вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. Загальна кількість втрат рашистів становить, за офіційними даними, 150605 осіб.

Втрати окупантів перевищили 150 тисяч осіб, - Генштаб

Втрати окупантів зростають

Зокрема, за минулу добу українські захисники знищили два ворожих танка, 20 броньованих машин,  5 артилерійських систем та одну установку РСЗВ, три беспілотники, 7 одиниць автомобільної техніки.

Загалом, за час вторгнення українські воїни знищили 3397 ворожих танків, 6658 бойових броньованих машин.

Також цього ранку у низці регіонів РФ сталися вибухи, а російські пропагандисти спробували запустити фейк про захоплення першого танку Leopard. Фейк про захоплення німецького танка під Бахмутом російські пропагандисти почали активно розганяти на підтвердження повідомлення голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина про те, що німецькі танки Україна вже перекинула під Бахмут, аби стримати штурмові групи росіян.

"Вишенькою" на торті цієї псевдоісторії стало "захоплення" екіпажу танка. Як розповіла так звана радниця голови "ДНР" Пушиліна Яна Гагіна, захопити вдалося не лише танк Leopard, а й екіпаж. Відповідну інформацію згодом підтвердив заступник секретаря Донецького відділення Єдиної Росії Олексій Муратов. Але насправді виявилося, що фейкарі взяли фотографію, яка була опублікована на одному з нідерландських сайтів ще в 2007 році. 

Нагадаємо, що у своєму зверненні в останній день зими президент України Володимир Зеленський наголосив, що інтенсивність боїв наростає. Найважча ситуація, за його словами, як і раніше, в районі Бахмута. Про те, що там украй складна ситуація, говорять і захисники міста. Все більшу залученість до російсько-української війни почав демонструвати Китай



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини