Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії зранку "бавовна": в яких областях вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зранку "бавовна": в яких областях вибухи

Як мінімум у Тульській, Брянській та Курській областях росіяни скаржаться на вибухи

2 березня 2023, 11:10 comments1093
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", в країні-агресорі ранок 2 березня почався дуже тривожно. Як мінімум у трьох областях скаржаться на вибухи та повідомляють про "обстріли".

У Росії зранку "бавовна": в яких областях вибухи

Вибух. Фото: з відкритих джерел

За інформацією російського Telegram-каналу BAZA, у Тульській області стався вибух, але про його причини поки не повідомляється.

Відомо, що вибух стався сьогодні неподалік вулиці Молодіжної у селищі Березовський близько 08:00. Його почули всі місцеві жителі і, за їхніми словами, від вибуху "тремтіли вдома".

"Пізніше в лісі виявили лійку глибиною півметра. Навколо все було посипано попелом і лежали тіла кількох птахів. Зараз мешканців не пускають до місця — територія оточена поліцією, на місці працюють вибухотехніки", — повідомили в мережі.

Тим часом російські Telegram-канали пишуть, що село Ломаківка Стародубського району Брянської області нібито близько години перебуває під обстрілом, у якому місцева влада традиційно звинувачує ЗСУ.

За їхньою інформацією, кілька снарядів впали на цивільні об'єкти, а місцеві ховаються у підвалах.

Крім того, губернатор Олександр Богомаз заявив, що з України на територію Брянської області в село Любечани нібито "прорвалася ДРГ" і обстріляла автомобіль.

Тим часом курский губернатор Роман Старовойт повідомив, що селище Теткіне поблизу кордону з Україною нібито "знов потрапило під обстріл ЗСУ".

Читайте також на порталі "Коментарі" — поразка під Вугледаром розкрила величезні проблеми армії РФ, — аналітики ISW.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у своєму зверненні в останній день зими президент України Володимир Зеленський наголосив, що інтенсивність боїв наростає. Найважча ситуація, за його словами, як і раніше, в районі Бахмута. Про те, що там украй складна ситуація, говорять і захисники міста. Все більшу залученість до російсько-української війни почав демонструвати Китай. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чого в найближчому майбутньому чекати на військовому та зовнішньополітичному фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини