Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді росіяни захопили перший Leopard (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді росіяни захопили перший Leopard (ФОТО)

Фейк росіян викрили менше, ніж за добу

2 березня 2023, 10:35 comments22126
Поділіться публікацією:

Щойно встигли в Україну прибути німецькі танки Leopard, як російські пропагандисти вже знайшли чим похвалитися. Вони запустили фейкову новину, ніби захопили бойову машину разом із екіпажем із Польщі. Пильні журналісти дуже швидко викрили росіян на брехні. Як виявилося, вони взяли фотографію, яка була опублікована на одному з нідерландських сайтів ще в 2007 році і просто фотографували російський прапор.

Чи справді росіяни захопили перший Leopard (ФОТО)

Танк. Фото з відкритих джерел

Фейк про захоплення німецького танка під Бахмутом російські пропагандисти почали активно розганяти 1 березня на підтвердження повідомлення голова ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина про те, що німецькі танки Україна вже перекинула під Бахмут, аби стримати штурмові групи росіян.

Вишенькою на торті цієї безглуздої історії став екіпаж. Як розповіла так звана радниця голови "ДНР" Пушиліна Яна Гагіна, захопити вдалося не лише танк Leopard, а й екіпаж. Відповідну інформацію згодом підтвердив заступник секретаря Донецького відділення Єдиної Росії Олексій Муратов. Ось у його слова варто вчитатися.

"Наскільки я знаю, екіпаж захопленого танка – польські найманці. Польща взагалі проявляє максимальну агресію і займає навіть антиросійськішу позицію, ніж інші країни колективного Заходу", – поскаржився Муратов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — поразка під Вугледаром розкрила величезні проблеми армії РФ, — аналітики ISW.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у своєму зверненні в останній день зими президент України Володимир Зеленський наголосив, що інтенсивність боїв наростає. Найважча ситуація, за його словами, як і раніше, в районі Бахмута. Про те, що там украй складна ситуація, говорять і захисники міста. Все більшу залученість до російсько-української війни почав демонструвати Китай. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чого в найближчому майбутньому чекати на військовому та зовнішньополітичному фронтах.

Чи справді росіяни захопили перший Leopard (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини