Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вранці в окупованому Токмаку та селі під Мелітополем було голосно: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вранці в окупованому Токмаку та селі під Мелітополем було голосно: подробиці

Місцеві жителі розповідають про серію вибухів у районі, де розташовуються окупанти

7 червня 2023, 10:57
Поділіться публікацією:

Одразу у двох тимчасово окупованих населених пунктах Запорізької області вранці у середу, 7 червня, пролунали вибухи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram міського голови Мелітополя Івана Федорова.

Вранці в окупованому Токмаку та селі під Мелітополем було голосно: подробиці

Карта України. Фото з відкритих джерел

За інформацією Федерова, у селищі Мирне Мелітопольського району було чути потужний вибух біля захопленої окупантами військової частини. Також жителі Токмака розповіли про щонайменше шість вибухів.

Як додав мер Мелітополя, росіяни намагалися запускати "влучну ППО", проте запізнилися.

Варто зазначити, що в окупованій Запорізькій області періодично чутно вибухи. Незважаючи на те, що загарбники захопили частину регіону на початку масштабного вторгнення у лютому минулого року, почуватися тут безпечно вони не можуть. Тут постійно чути вибухи, після чого надходять повідомлення про знищення місць базування російських загарбників. Зокрема, у Токмаку вони відбуваються постійно. Наприклад, "бавовни" було чути кілька разів лише за травень.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підрив Каховської ГЕС: чого домагається Кремль – яка загроза нависла тепер над Україною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому саме зараз з'явилися заяви Росії про контрнаступ ЗСУ – як варто реагувати. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю детально проаналізували ситуацію спеціально для нашого порталу.

Раніше "Коментарі" писали – Росія надіслала на територію тимчасово окупованого Мелітополя своїх вербувальників для поповнення ПВК "Вагнер". Для цієї ролі Кремль відібрав наглядачів російських тюрем. Про це в телеграм розповів мер Мелітополя Іван Федоров.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини