Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог намагається просунутися на Донбасі - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог намагається просунутися на Донбасі - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

5 серпня 2022, 18:44
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Ворог намагається просунутися на Донбасі - подробиці

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Краматорському та Бахмутському напрямках ворог задіяв танки, ствольну та реактивну артилерію для обстрілів неподалік Сіверського, Григорівки, Верхньокам'янського, Бахмута, Зайцева, Соледара, Яківлівки та Кодеми. Наніс авіаційний удар біля Вершини.

"Наступальними діями окупанти намагалися захопити вигідні рубежі та покращити тактичне становище в районах Бахмута, Зайцева та Вершини, успіху не мали, відійшли", — Генштаб ЗСУ.

На Авдіївському напрямку зафіксовано артилерійські обстріли біля Авдіївки, Новобахмутівки, Невельського, Нетайлового та Красногорівки.

"Ворог безуспішно намагався просунутися у напрямках населених пунктів Красногорівка, Авдіївка та Піски", — повідомляє Генштаб.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що сигнал від Столтенберга Києву та Москві: на що тепер можемо розраховувати. У НАТО готові допомагати Україні, але сподіваються на політичне врегулювання питання.

Читайте також про те, що Хаос та Третя світова: про що попередив Зеленську Африку – чи має сенс таке звернення. Експерти розповіли, чи є сенс Україні звертатись за підтримкою до країн Африки, з якими вже давно тісно співпрацює Росія.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що настав час домовлятися: про що нова заява Орбана про війну – чи справді Росія дозріла до світу. Віктор Орбан озвучила кремлівську тезу про війну на території України колективного Заходу та Росії.

Також "Коментарі" інформували про те, що стоїть за маніпуляцією Amnesty International про ЗСУ – як перемогти російську пропаганду. Заява Amnesty International вкотре доводить, що низка міжнародних струткру втратила довіру та важливість, бо давно стали залежними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини