Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог хоче відрізати ще один населений пункт на Донбасі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог хоче відрізати ще один населений пункт на Донбасі: подробиці

Біля Мар'їнки протягом кількох діб ворожі сили ведуть безрезультатні штурмові дії позицій, де обороняють прикордонники спільно з військовослужбовцями однієї з бригад ДШВ

23 жовтня 2023, 14:45
Поділіться публікацією:

Російські окупанти посилюють наступ на Мар'їнському напрямку. Декілька днів поспіль окупанти намагаються прорвати оборону ЗСУ. Їм протистоять прикордонники та десантники однієї з бригад. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні ДПС.

Ворог хоче відрізати ще один населений пункт на Донбасі: подробиці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Ворог пішов низом, хоче Мар'їнку відрізати. Ми всі готові, чекаємо на них, "подарунки" приготували, багато... Ми повинні вистояти, у нас немає іншого вибору", — розповів про обстановку та настрій українських захисників на цьому напрямку прикордонник із позивним "Лев".

Зазначимо, росіяни останній тиждень різко активізувалися практично по всій лінії фронту на Донбасі. Ідуть масовані атаки на Мар'їнку, Авдіївку, а також на Лимано-Куп'янському напрямі. І хоча в Інституті вивчення війни (ISW) зазначають, що агресор не досяг значних успіхів, незважаючи на величезні ресурси, а в Білому домі також вважають прогрес окупаційних військ мізерним, ситуація явно ускладнилася для Сил оборони України. Про що свідчить нинішня ситуація на фронті? Як події можуть розвиватись далі, зокрема в ракурсі підтримки України з боку союзників? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — за останній рік серед наших співвітчизників збільшився відсоток тих, хто вірить, що між політичним та військовим керівництвом країни існує низка розбіжностей, а також, що Захід відчуває втому від війни в Україні та багато в чому готовий зменшувати допомогу Києву . Про це йдеться у звіті Київського міжнародного інституту соціології.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни мають великі втрати під Авдіївкою – в ISW озвучили прогноз, чи припиниться наступ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DPSUkr/15325
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини