Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий відреагував на втрати України, озвучені Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий відреагував на втрати України, озвучені Зеленським

З'явилась реакція військового, який прокоментував заяву Володимира Зеленського про втрати України на війні.

26 лютого 2024, 09:25 comments14599
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський 25 лютого озвучив українські втрати на війні. За словами президента за два роки повномасштабної війни загинула 31 тис. українських військових. На озвучені втрати відреагував доброволець 24 ОШБ "Айдар" Станіслав Бунятов.

Військовий відреагував на втрати України, озвучені Зеленським

Військовий Станіслав Бунятов. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський заявив, що "Путін зі своїм брехливим колом" бреше називаючи втрати України у 150 або 300 тис. За словами Зеленського, втрати України складають 31 тис. військових.

Військовий Станіслав Бунятов вважає, що Зеленський озвучив занижені втрати України на війні.

"З приводу слів президента про втрати. Як я і казав, публічно оголошує реальну інформацію про свої втрати тільки та сторона, яка готується до капітуляції. Зеленський озвучив занижені, але переборщив настільки, що це викликало загальнонаціональне невдоволення і повну недовіру", — пише військовий у своєму Telegram-каналі.

Попри те, що за словами військового президент міг озвучити занижені втрати, він знайшов ймовірне пояснення цифрі у 31 тис. загиблих на війні.

"Або перехвилювався, або зовсім не володіє загальною ситуацією на фронті. Хоча якщо дивитися на те, за яким принципом записують безвісти зниклих, то може офіційно так і є…", — коментує заяви президента український військовий.

Крім того, Бунятов відреагував нерозумінням, коли президент заявив, що за два роки повномасштабної війни втрати Росії склали 180 тис. солдатів убитими та до 500 тис. пораненими. Тоді як Генштаб публікує втрати росіян близько 410 тис.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр оборони Рустем Умєров зробив критичне зауваження щодо поставок західної зброї.

Також "Коментарі" писали, що народна депутатка Олександра Устінова назвала втрату Авдіївки першим кроком Росії до захоплення Харкова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини