Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський вперше назвав кількість загиблих українських військових на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вперше назвав кількість загиблих українських військових на війні

За словами президента Зеленського, 31 тисяча українських військових загинули на цій війні.

25 лютого 2024, 18:10
Поділіться публікацією:

Український президент Володимир Зеленський вперше назвав кількість українських військових, які загинули на війні з Росією. Відповідну цифру він назвав під час пресконференції 25 лютого.

Зеленський вперше назвав кількість загиблих українських військових на війні

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Нещодавно були голоси в радикальній частині американського політикуму, які не на нашій стороні. Вони сказали, що нібито Україна втратила 300 тисяч загиблими. Далі була інформація від РФ, що Україна втратила понад 100 тис. вбитими. Це все брехня. 31 тисяча українських військових загинули на цій війні. Не 300 тисяч, не 150 тисяч, що там бреше Путін зі своїм брехливим колом", — сказав президент.

Також Володимир Зеленський назвав російські втрати. За його даними, на війні загинуло 180 тисяч росіян. Всього втрат разом з пораненими у росіян до 500 тисяч.

"Не скажу, скільки у нас поранених. Не хочу, щоб РФ дізналася, скільки військових у нас уже не на полі бою. Є безвісти зниклі. Не буду гратися з цими цифрами. Бо останній обмін показав, що двоє хлопців були у списку безвісти зниклих, а повернулися з полону живими. І десятки тисяч загиблих цивільних на окупованих територіях. Ми не знаємо точно, скільки саме вони вбили наших цивільних", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський звернувся до українців у річницю великої війни. Глава української держави Володимир Зеленський оприлюднив відеозвернення до другої річниці початку повномасштабної війни Росії проти України. Відповідний запис опублікувала прес-служба президента. Володимир Зеленський записав своє звернення у Гостомелі, звідки мало розпочатися російське "захопити Київ за три дні". Лідер українців подякував співвітчизникам, які два роки борються за перемогу після російського повномасштабного вторгнення. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

вв

26 лютого 2024, 19:55

Этот лживый обдолбыш после очередной дорожки выпал из реальности. Видимо наркофюрер хотел сказать за месяц. Этому карлику хозяева из США еще в прошлом году сказали, что потери свыше 400000 человек. Что можно взять с карлика с комплексом наполеона

Eon Sofia

26 лютого 2024, 09:01

Війна це мир Свобода це рабство А все що пишуть і говорять це правдива правда, і нічого крім правди.

Ігор

25 лютого 2024, 18:32

Корумпований Брехун!


Новини