Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після Авдіївки буде Куп'янськ та Харків: нардепка заявила про високі шанси втратити українські міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Після Авдіївки буде Куп'янськ та Харків: нардепка заявила про високі шанси втратити українські міста

Народна депутатка Олександра Устінова назвала втрату Авдіївки першим кроком Росії до захоплення Харкова

25 лютого 2024, 11:25 comments4243
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народна депутатка Верховної Ради від партії "Голос" та член Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Олександра Устінова заявила, що Україна має "дуже високі шанси втратити Харків" після захоплення російськими силами Авдіївки.

Після Авдіївки буде Куп'янськ та Харків: нардепка заявила про високі шанси втратити українські міста

Народна депутатка Олександра Устінова. Фото з відкритих джерел

У коментарях для німецького видання Deutsche Welle Олександра Устінова назвала захоплення Авдіївки першим кроком до втрати інших великих міст України, зокрема Куп'янськ та Харків.

"Авдіївка — це перший крок, як буде виглядати Україна. Після Авдіївки буде Куп'янськ і, на жаль, Харків. А Харків — друге найбільше місто України, в якому проживає понад мільйон людей. І ми розуміємо, що якщо ми втратимо Куп'янськ, який є великим залізничним вузлом, також, на жаль, у нас будуть дуже високі шанси втратити Харків", — сказала Олександра Устінова.

За її словами в України буде "велика проблема", якщо західні партнери не нададуть додаткову підтримку, боєприпаси, західні винищувачі та далекобійні ракети для війни проти Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про Володимира Зеленського, який заявив, що Україна буде використовувати західну зброю лише для ударів по росіянах на українській тимчасово окупованій території. За його  словами, Україна немає можливості та права завдавати ударів по Росії західним озброєнням.

Також "Коментарі" писали, що Швеція може надати Україні потужну підводну зброю для знищення російських кораблів та інших цілей у Чорному морі. Таким чином, Україна отримає ще більшу перевагу у знищенні Чорноморського флоту РФ поблизу Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 лютого 2024, 12:23

Прозрівають! Хоч і дуже повільно. Може так і задумано щоб не було як у Німеччини Гітлера. Бо там одразу був шок. Тут наш милостивий корумпований Фюрер буде покроково знищувати країну, яку отримав у власність, узурпувавши її прийшовши на брехні.


Новини