Головна Новини Суспільство Війна з Росією Війська РФ уразливі: контрнаступ ЗСУ у Херсонській області набирає обертів - британська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Війська РФ уразливі: контрнаступ ЗСУ у Херсонській області набирає обертів - британська розвідка

Україна пошкодила, як мінімум три мости, від яких залежить постачання російського угруповання

28 липня 2022, 13:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Контрнаступ Збройних сил України в Херсонській області набирає обертів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Міноборони Великобританії у соціальній мережі Facebook.

Війська РФ уразливі: контрнаступ ЗСУ у Херсонській області набирає обертів - британська розвідка

ЗСУ

"Контрнаступ України в Херсоні набирає обертів. Їхні сили, швидше за все, встановили плацдарм на південь від річки Інгулець, яка утворює північний кордон окупованого Росією Херсона", — пишуть у британському оборонному відомстві.

У МО Великобританії пишуть, що Україна використала свою нову далекобійну артилерію, щоб пошкодити щонайменше три мости через річку Дніпро, від яких Росія залежить у постачанні територій, що знаходяться під її контролем. Зазначається, що після останнього удару ЗСУ по Антонівському мосту той виглядає непридатним для використання.

"Російська 49-а армія, яка дислокується на західному березі Дніпра, зараз виглядає дуже вразливою. Херсон, найбільш політично значущий населений пункт, окупований Росією, зараз практично відрізаний від інших окупованих територій", — МО Великобританії.

Війська РФ уразливі: контрнаступ ЗСУ у Херсонській області набирає обертів - британська розвідка - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що не лише Херсонщина : у Кабміні закликали мешканців ще однієї області терміново евакуюватись. Віце-прем'єр зазначила, що люди можуть залишитися без світла, води та тепла. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що приватизація сотень держпідприємств під час війни: чи знайдуться інвестори і якою буде ціна. 66 ДП отримають нових власників у рамках так званої "малої" приватизації. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що українська авіація та артилерія завдали потужних ударів по російським загарбникам на півдні України — подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що як США допомогти Європі позбутися газового зашморгу Путіна – чому країни ЄС уже захиталися. Головний внесок, який можуть зробити США у якнайшвидше завершення газової кризи в Європі — це посилення військової допомоги Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини