Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вибухнуло чи прилетіло?": окупанти скаржаться на великі втрати і не розуміють, що знищило базу в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вибухнуло чи прилетіло?": окупанти скаржаться на великі втрати і не розуміють, що знищило базу в Криму

Українські розвідники перехопили чергову телефонну розмову окупанта

13 серпня 2022, 18:05 comments1093
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило чергову розмову окупантів зі своїми родичами. Про це повідомляється на офіційній сторінці ГУР МОУ у соціальній мережі Facebook.

"Вибухнуло чи прилетіло?": окупанти скаржаться на великі втрати і не розуміють, що знищило базу в Криму

Армія РФ

У телефонній розмові російський військовий розповідає своїй знайомій, що їхнього особового складу залишилося менше половини. Також російський загарбник дізнається у неї про те, що сталося у Криму. І жінка надає позицію ЗМІ та місцевих мешканців.

"Люди місцеві, їх опитують, і вони кажуть, що ракети прилетіли, прям було видно. ЗМІ пишуть, що вибухнуло, а місцеві жителі кажуть, що прилетіло", — розповідає знайома окупанта.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що чомусь США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму – чим загрожує це рішення Москві. Як у Вашингтоні, так і в Москві розуміють чим загрожує офіційне покликання РФ державою-спонсором тероризму. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що територіальний компроміс із РФ можливий : Рєзніков назвав варіант. Міністр наголосив, що головна мета ЗСУ – звільнення всіх окупованих територій у межах 1991 року. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що через війну відбувається з економіками України та РФ – який прогноз. Українська економіка зможе вистояти за допомогою західних партнерів, а ось для російської неприємності лише починаються, їх пік очікується у 2023 році. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   експерти розповіли, чому 9 серпня стався перелом у війні, на який усі так чекали. Росіяни вже самі зрозуміли, що тепер про настання доведеться забути. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини