Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні активізувалися російські шпигуни: Данілов розкрив плани РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні активізувалися російські шпигуни: Данілов розкрив плани РФ

Олексій Данілов заявив, що мета російських агентів – вбити клин між політичним та військовим керівництвом України.

27 листопада 2023, 10:40 comments1462
Поділіться публікацією:

Росія активізувала в Україні мережу шпигунів, працівники СБУ активно працюють із цим. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю The Times зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

В Україні активізувалися російські шпигуни: Данілов розкрив плани РФ

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що мета російських агентів – "вбити клин між політичним і військовим керівництвом України, а також розпалити антиурядові настрої серед населення".

Олексій Данілов зазначив, що Росія намагається скористатися "так званою напругою" між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним.

За словами секретаря РНБО, Росія намагається "поширити дезінформацію та пропаганду, щоби дестабілізувати ситуацію в Україні".

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський підтвердив дані, що Росія готує план дезінформації для розколу українського суспільства, відомий як Майдан-3. А секретар РНБО Олексій Данілов наголосив, що варто працювати над деанонімізацією діяльності Telegram-каналів. Що можна сказати про інформаційний фронт російсько-української війни на даний момент? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.                                                                                                                                                                                                  

Також видання "Коментарі" повідомляло – що ховається за планом РФ затіяти Майдан в Україні: на що спрямована ІПСО Кремля.

Раніше "Коментарі" писали – чому Україні потрібно шукати запасні плани: чи справді готують нас до переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 листопада 2023, 11:00

Це він про всю юдейську хунту, яка влада узурпувала і краде? Коли країна програє щури гризуться між собою і шукають на кого би провину покласти. Зовні вже з усіма посварились і всіх звинуватили. Наприклад, польських перевізників, яких не допускали до конкурентного змагання ще й створювали нестерпні умови. В них раптом зникала реєстрація в електронній черзі, треба було реєструватись знов, але вже на 10 днів пізніше. Було перевищено термін перебування в Україні, як наслідок штраф 5000 євро. Про це по-юдейськи хитрі смотрящі (асоціації) за логістикою мовчать.


Новини