Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ОП відповіли, за яких умов Україна повернеться до переговорів із РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП відповіли, за яких умов Україна повернеться до переговорів із РФ

На думку радника голови ОП, після шести місяців цієї війни Україна не може продовжувати вірити, що РФ виконає будь-які домовленості

10 серпня 2022, 17:30
Поділіться публікацією:

Україна буде готова знову сісти за стіл переговорів із Росією, коли буде видно реальну відправну точку замість кремлівського ультиматуму. Як повідомляє прес-служба президента України, про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю ВВС.

В ОП відповіли, за яких умов Україна повернеться до переговорів із РФ

Офіс президента. Фото: Українська правда

Михайло Подоляк визнав, що переговори між Україною та Росією сьогодні не ведуться. Є лише деякі випадки, коли сторони вступають у переговори для обміну військовополоненими та обміну тілами загиблих.

Радник голови ОП звернув увагу на те, що Росія веде війну проти України, не дотримуючись ні правил, ні звичаїв ведення війни. на окупованих територіях росіяни влаштовують терор. Тому за півроку війни Україна не має довіри до Росії, як і немає довіри, що росіяни виконають взяті на себе зобов'язання.

Подоляк зазначив, що про переговори буде сенс говорити, якщо Росія перестане виходити на них лише з позиції ультиматуму. Україна також ніколи не погодиться обговорювати з Росією анексію українських територій, що зараз активно просуває Кремль.

Михайло Подоляк підсумував, що метою України є відновлення територіальної цілісності у межах, які існували на березень 2014 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент США Джо Байден підписав ратифіковані протоколи про приєднання Фінляндії та Швеції до Організації Північноатлантичного договору. При цьому передав певні привіти російському президенту Володимиру Путіну. Які подальші перспективи протистояння НАТО з новою "віссю зла", що вибудовується РФ? Чи Альянс більш активно наближатиме крах путінського (і не тільки) режиму? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – таки вдарили по Криму: серія вибухів на військовому аеродромі (ФОТО).

Раніше "Коментарі" писали – час настав: чи вже є умови для повернення Криму – про що говорить заява президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини