Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Скадовську пролунали потужні вибухи: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Скадовську пролунали потужні вибухи: що відомо (ФОТО)

Потужні вибухи у Скадовську осяяли нічне небо

21 липня 2022, 10:30 comments1389
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому місті Херсонської області пролунали вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

В окупованому Скадовську пролунали потужні вибухи: що відомо (ФОТО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, цієї ночі в місті Скадовськ пролунали вибухи.

"Ніч прийшла, місто Скадовськ заснув і орки з командного пункту одного з підрозділів вирішили трохи вжити алкоголь і заснути. А також водії всіх бляшанок із зітками, які орки поряд у великій кількості поставили, також вирішили заснути. Але ось біда, Дядечко "Ленд Ліз ", Бавівна та Селітра "цього не знали" і приїхали до них з гастролями та фаєр-шоу", — пише СтратКом ЗСУ.

Також було опубліковано фото із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що буде багато сюрпризів : Зеленський анонсував новини з фронту. На Банковій хочуть не допустити затягування війни в Україні до зими. Докладно про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Путін робить повторну помилку у війні проти України, – голова ЦРУ. У ЦРУ зазначають, що Путін уже прорахувався зі своїми первісними планами вторгнення. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Кремль різко знизив тон: Пєсков зробив нову заяву про переговори. У Росії знову дали зрозуміти, що хочуть переговори, але бойові дії не збираються припиняти.

Також "Коментарі" інформували про те, що у ЦРУ назвали цифру загиблих росіян під час війни в Україні. Останні оцінки розвідки США свідчать про близько 15 000 вбитих російських військових і, можливо, втричі більше поранених.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини