Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Севастополі паніка – знову «бавовни»: місцеві жителі розповіли, чого бояться (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Севастополі паніка – знову «бавовни»: місцеві жителі розповіли, чого бояться (ФОТО)

Другий день поспіль у Севастополі неспокійно

1 серпня 2022, 08:45 comments2378
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", після того, як у тимчасово окупованому Севастополі скасували святкову програму з нагоди дня ВМФ окупантів через нібито вибухи у штабі Чорноморського флоту в місті знову заявили про черговий "вибух". Він нібито стався пізно вночі 31 липня у центрі Севастополя, у небі помітили дивний слід.                                                                                                                                           

В окупованому Севастополі паніка – знову «бавовни»: місцеві жителі розповіли, чого бояться (ФОТО)

Севастополь. Фото: із відкритих джерел

Ставленики окупантів відмовилися коментувати подію. При цьому завдяки соцмережам місцеві жителі почали активно ділитися інформацією про чути гучний вибух. Люди висловили припущення, що вибух спричинив роботу сил ППО.

За словами очевидців, бавовна прозвучала орієнтовно о 23:35 неділі. Причому звук вибуху був настільки сильним, що його чули у різних районах міста. Включно з центральною його частиною. У групі "Підслухано Севастополь" російській соцмережі "ВКонтакте" повідомили про "сигнальну ракету" ще о 23:25 неділі.

Місцеві жителі висловили одразу кілька версій події. Одним дотримуються думки, що в Севастополі тепер діють диверсанти і колаборантам та росіянам не поздоровиться. Інші казали, що бавовни – це все ж таки робота ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у чому останній місяць літа може стати вирішальним: експерти спеціально для нашого видання підготували аналітичний серпневий прогноз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Донбас – не головна мета, росіяни готують новий наступ: в Інституті вивчення війни назвали напрямок.

В окупованому Севастополі паніка – знову «бавовни»: місцеві жителі розповіли, чого бояться (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини