Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Маріуполі спалахнула сильна пожежа - що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Маріуполі спалахнула сильна пожежа - що відомо (ВІДЕО)

У Маріуполі горить завод

14 липня 2022, 18:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про пожежу в окупованому Маріуполі. Про це він розповів у своєму офіційному Telegram-каналі.

В окупованому Маріуполі спалахнула сильна пожежа - що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Андрющенка, у тимчасово окупованому Маріуполі на території заводу ”Сателіт” спалахнула пожежа.

" Пожежа виникла не просто так. Як каже наш опір — краще нехай палає, ніж росіяни вкрадуть. Тож хороша новина. Опір Маріуполю зростає", — Андрющенко.

Також було опубліковано відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що російський політолог розповів, що Кремль запланував на 15 липня і до того ж тут Янукович. Андрій Піонтковський упевнений, що це ідіотський сценарій, але може стати реальністю. Політолог зазначив, що вже 15 липня у Кремлі можуть провернути чергову авантюру – оголосити про об'єднання Росії, Білорусі та України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що військовий не стримав емоцій від убивства росіянами маленької дівчинки та мирних мешканців у Вінниці (ВІДЕО). Військовий заявив, що загибла дитина була одного віку з її хрещеницею. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що б , а потім застрелили : російських солдатів вбивають свої ж офіцери — перехоплення розмови (ВІДЕО). ГУР МО публікує нові перехоплення розмов окупантів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що " Сьогодні вночі ЗСУ запитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків": у ВП прокоментували удар по Вінниці. Арестович відреагував на ракетний удар Росії. Докладно про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/andriyshTime
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини