Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Луганську запалала нафтобаза: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Луганську запалала нафтобаза: подробиці (ФОТО)

В окупованому Луганську дрони атакували нафтобазу

4 грудня 2023, 10:35 comments1124
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Луганську вночі 4 грудня невідомі безпілотники атакували нафтобазу. Там спалахнула масштабна пожежа. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

В окупованому Луганську запалала нафтобаза: подробиці (ФОТО)

Пожежа на нафтобазі у Луганську. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють пабліки, через атаку на нафтобазу спалахнув один із резервуарів, сталася велика пожежа. Росіяни традиційно звинувачують в атаці ЗСУ.

Зазначимо, за повідомленнями експертів Інституту вивчення війни (ISW), російські окупаційні війська продовжують ставити за мету окупацію Авдіївки. Кинувши на штурми позицій ЗСУ колони живої сили та техніки, їм вдається просуватися вперед. Так, 3 грудня росіяни провели наступальні операції поблизу Авдіївки та підтвердили наступ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна вступила в зиму із тривожними військовими та біля військовими новинами. Російська окупаційна армія має певний поступ у Донецькій області. Путін, який, на думку західних ЗМІ, має змогу перемогти, оскільки демократичний світ не дав йому в Україні такої потужної відсічі, як слід було, збільшує і витрати на війну, і російські збройні сили. Експерти проаналізували ексклюзивно для порталу "Коментарі" ситуацію на фронтах та перспективи бойових дій.                                                          

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому потрібний план Б у війні проти РФ: на що Кремль робить ставку.

Раніше "Коментарі" повідомляли – чи варто очікувати на радикальні рішення США щодо допомоги Україні: про що говорить позиція республіканців. Експерти детально проаналізували ситуацію, що склалася.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини