Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Криму чути потужні вибухи: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Криму чути потужні вибухи: деталі

Вибухи чули у Джанкойському та у Красноперекопському районі

30 серпня 2023, 11:20 comments2078
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму пролунали сильні вибухи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

В окупованому Криму чути потужні вибухи: деталі

Вибухи в Криму. Фото: з відкритих джерел

Як повідомляють у місцевих пабликах, два сильні вибухи чули у Джанкойському районі. Також було голосно й у Красноперекопському районі. Офіційної інформації про причини вибухів наразі немає.

Цікаво, що, за деякими повідомленнями, в мережі вибухи доносилися також з боку Джанкойського військового аеродрому. Саме цей аеродром окупанти активно використовують для обстрілу України.

Нагадаємо, сьогоднішня ніч 30 серпня була неспокійною для росіян у різних регіонах. Російська влада традиційно зберігала мовчання, але в місцевих пабликах активно почали з'являтися фото та відео наслідків вибухів. Зокрема, повідомлялося про вибухи у Тульській та Брянській областях, у московських аеропортах запровадили план "Килим". Паралельно виникла сильна пожежа на аеродромі в Пскові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олексій Данілов розкрив, чим Україна вдарила по С-400 "Тріумф" у Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини