Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованих містах Донецької та Луганської областей пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованих містах Донецької та Луганської областей пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Сьогодні вночі вибухи пролунали одразу у двох містах Луганської та Донецької областей

9 липня 2022, 20:05 comments1189
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тилу окупантів продовжують гриміти вибухи. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

В окупованих містах Донецької та Луганської областей пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому ВСУ, сьогодні вночі (9 липня) у тимчасово окупованому місті Харцизьк (Донецька область) та Кадіївці (Луганська область) пролунали потужні вибухи.

"Дядечко "Ленд Ліз" не спить. ... цієї ночі в Харцизьку Донецької області та Кадіївці Луганської області відривалася його подруга Бавовна і в орків знову горіли "не склади БК та ПММ", — пише СтратКом.

Також Стратком опублікував відео з місця подій. На кадрах зафіксовані потужні вибухи та пожежа, яка осяяла небо над містами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Білорусі помітили посилення авіатренувань одразу на 5 аеродромах біля кордону України: подробиці. До Білорусі на навчання з авіатренування прибули російські пілоти. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що в українських супермаркетах зростають ціни на продукти: що подорожчало. В українських супермаркетах зростають ціни на продукти: що подорожчало. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що російські війська планують відновити великомасштабні наземні наступи — ISW. Вихід російських загарбників із "оперативної" паузи може бути поступовим. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформував про те, що " Будуть бої" : мешканців деяких областей України просять терміново евакуюватися. ВСУ деокуповуватимуть тимчасово захоплені російськими військами території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини