Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупантів знову є просування: з якого населеного пункту відійшли ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупантів знову є просування: з якого населеного пункту відійшли ЗСУ

Ворог зумів просунутися в Прогресі, стверджує DeepState

20 липня 2024, 12:15
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська окупували село Роздолівка, яке знаходиться у Бахмутському районі Донецької області та входить до складу Соледарської міської громади. Як передає портал "Коментарі", про те, що населений пункт окупували супротивники, у ніч проти 20 липня повідомили аналітики DeepState в Telegram.

В окупантів знову є просування: з якого населеного пункту відійшли ЗСУ

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Ворог... окупував Роздолівку", — написали експерти.

За їхніми відомостями, противникам також вдалося просунутися вперед у селі Прогрес, що у Покровському районі Донецької області. У DeepState опублікували свіжу карту бойових дій, де видно, що росіяни в Прогресі намагаються рухатися вперед з двох напрямків.

Варто зазначити, що ворог уже досить тривалий час намагається повзучим настанням проривати оборону ЗСУ та прориватися вперед на Донеччині. Незважаючи на те, що лінія фронту практично не змінюється, деякі населені пункти противнику все ж таки вдається захоплювати.

Так нещодавно аналітики DeepState повідомляли, що російські війська зуміли окупувати Євгенівку Донецької області та просунулися біля Юріївки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — DeepState попереджає: за лічені дні можемо втратити два ключові міста Донбасу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін робить ставку на те, що у якийсь момент США припинять допомагати Україні. Кремль робить ставку на обрання Дональда Трампа новим президентом Америки, хоч це й не дасть йому бажаної перемоги на полі бою. Про це повідомляє The New York Times.

"Стратегію Путіна щодо перемоги над Україною можна підсумувати в одному показовому моменті в його лютневому інтерв’ю з колишнім телеведучим Такером Карлсоном. Говорячи про можливість активізації втручання США в Україну, російський лідер запитав американців: "У вас немає чим зайнятися краще?", — зазначило видання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини