Головна Новини Суспільство Війна з Росією В естонській розвідці озвучили прогноз щодо звільнення Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

В естонській розвідці озвучили прогноз щодо звільнення Криму

Для України важко звільнити Крим та відрізати росіян від територій, вважають у естонській розвідці

7 листопада 2023, 14:27 comments1603
Поділіться публікацією:

Головна перевага, якою скористалася Росія під час війни проти України – це час, який країна-агресор витратила на те, щоб побудувати лінії оборони, тому українським захисникам поки що складно звільнити Крим та відрізати окупантів від захоплених територій. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів голова естонської розвідки Антс Ківісельг.

В естонській розвідці озвучили прогноз щодо звільнення Криму

Крим. Фото з відкритих джерел

"Я не зовсім у тому становищі, щоб обговорювати українські дії. Я можу сказати, що те, що бачу, — ситуація дуже важка", — сказав Ківісельг, відповідаючи на запитання щодо прогнозів ходу бойових дій та контрнаступу ЗСУ в цілому.

На його думку, Росія мала багато часу, щоб встановити свої оборонні лінії, а також окупанти мають перевагу в повітрі на деяких територіях.

"Тому для України важко звільнити Крим та відрізати росіян від територій", — додав голова естонської розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яка доля чекає на Крим – чому Чорноморський флот РФ біжить із Севастополя. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.                                                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло — у британській розвідці розповіли, що може змусити РФ посунути флот ще далі від лінії фронту.

Раніше "Коментарі" повідомляло – доки Україна не виграла війну проти Росії, говорити про швидку деокупацію українського Криму проблематично. Таку заяву в інтерв'ю радіо Свобода зробила речник Палати депутатів парламенту Чехії Маркета Пекарова Адамова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 листопада 2023, 14:52

Ключове тут "... та відрізати від території". Так і будуть ракетками хвалитись десятки років. Зате у чиновників свято нечуваної розкоші на західні гроші. Ніхто з чиновників не боїться втратити свої статки якщо переможе ворог, все домовлено. Треба західним країнам домовлятись з Росією, а Україні дати вже готову дорожню карту. Так було з Кореєю. Коли південнокорейський розкрадач країни відмовлявся йти на перемовини. Самопроголошений преZeдент вже не може бути легітимним.


Новини