Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український офіцер звернувся до паліїв військових автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Український офіцер звернувся до паліїв військових автомобілів

Український військовий відреагував на інциденти з паліями автомобілів та дав їм пораду.

31 липня 2024, 15:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс" звернувся з закликом до злочинців, які здійснюють підпал автомобілів, що належать військовим. Український офіцер закликав їх добре подумати, щоб вчиняти такі дії.

Український офіцер звернувся до паліїв військових автомобілів

Офіцер звернувся до тих, хто підпалює автомобілі військових. Фото з відкритих джерел

Лейтенант ЗСУ в месенджері Telegram написав заклик до паліїв військових автомобілів. За словами українського офіцера, Службі безпеки України легко викрити такі правопорушення та знайти злочинців.

"Чуваки, які підпалюють тачки військовим, короче недавно дізнався від товаришів з СБУ, що виявляється таких тємщиків дуже легко висікти через певні особливості вчинення правопорушення та контактів з підорами, які за це платять і багатьох таких ділків уже служба божа реально затримала", — пише військовий.

Також офіцер закликав добре зважити такий крок, адже тоді людина стане злочинцем.

"Тому 10 000 разів подумайте перед тим, як ви підписуєтесь на цю херню, бо потім уже дорога в один кінець", — додав військовий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові поліція затримала чоловіка, який за 40 тис. гривень спалив автомобіль військового. Подібна ситуація відбулась у Вінниці, де правоохоронці спіймали 17-річного хлопця, який кинув "коктейль Молотова" в ТЦК та планував ще серію підпалів за кураторства агентів ФСБ. Тепер неповнолітньому загрожує довічне ув'язнення.

Також "Коментарі" писали про комбата 3-ї ОШБр Олега Романова, який дав дозвіл своїм військовим застосовувати зброю проти паліїв автомобілів українських захисників. За його словами потрібно "розстрілювати цих тварин на місці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини