Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Розстрілювати цих тварин на місці": командир батальйону 3-ї ОШБр зробив скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Розстрілювати цих тварин на місці": командир батальйону 3-ї ОШБр зробив скандальну заяву

Український військовий Олег Романов закликав розстрілювати осіб, які здійснюють підпал автомобілів військових.

30 липня 2024, 11:41 comments2811
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Командир протитанкового батальйону 3-ї ОШБр Олег Романов "Ромаха" відреагував на інцидент зі спаленням військового автомобіля медслужби у Києві, який стався 29 липня. Український військовий заявив, що віддав наказ своїм бійцям "розстрілювати цих тварин на місці". Про це повідомляє портал "Коментарі.Київ".

"Розстрілювати цих тварин на місці": командир батальйону 3-ї ОШБр зробив скандальну заяву

Український військовий Олег Романов. Фото з відкритих джерел

Олег Романов записав відеозвернення російською мовою для тих, хто підпалює автомобілі українських військових.

"Я на правах командира батальйону за згодою вищого керівництва, спираючись на воєнний час та бойовий імунітет, даю усний дозвіл своїм бійцям розстрілювати цих тварин на місці, такі зрадники мають бути усунені на місці", — сказав Романов.

Комбат 3-ї ОШБр наголосив, що покарання мають бути показовими та супроводжуватись без залучення правоохоронців. Також Олег Романов назвав паліїв зрадниками, які "продаються за три копійки".

"Це колорадський жук, якого треба труїти", — додав військовий.

В українському суспільстві розділились думки щодо заяви Олега Романова. Одні вказують на юридичні порушення таких дій, адже відповідно до Кримінального кодексу України особу може бути притягнуто до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю та за умисне вбивство. Тоді як інші користувачі в коментарях до відео підтримали ініціативу військового.


Слова українського військового не оминули російські пропагандисти, які почали використовувати такі заяви у своїх цілях критикуючи Україну та натякаючи нібито на громадянські напруження всередині країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ЗСУ прокоментували підпал автівок українських військових.

Також "Коментарі" писали про скандальну заяву українського ветерана про Трампа, які активно почала використовувати російська пропаганда поширюючи на американську аудиторію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини