Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Не розумію, яким ідіотом треба бути": у ЗСУ прокоментували підпали автівок військових
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не розумію, яким ідіотом треба бути": у ЗСУ прокоментували підпали автівок військових

За підпали автомобілів зловмисники отримують 10-15 років ув'язнення

24 липня 2024, 23:26
Поділіться публікацією:

Неможливо зрозуміти співгромадян, які за кілька тисяч доларів продаються російським спецслужбам та підпалюють автомобілі військовослужбовців ЗСУ, заявив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

"Не розумію, яким ідіотом треба бути": у ЗСУ прокоментували підпали автівок військових

В Україні все частіше підпалюють автомобілі військових. Фото з відкритих джерел

За словами офіцера ЗСУ, рішення громадян співпрацювати з ФСБ виглядає дивним ще й тому, що за скоєний злочин вони отримують тривалий термін тюремного ув'язнення.

"Досить складно зрозуміти, якими треба бути ідіотами, щоб за кілька тисяч доларів виконувати завдання ФСБ РФ. Наприклад, підпалювати автомобілі військових. Зараз правоохоронні органи дуже активно відпрацьовують такі епізоди. Різні малолітні, а іноді й досить дорослі дегенерати сідають на 10-15 років. Не встигають навіть свою тисячу доларів витратити", — зазначив Максим Жорін.

Військовий закликав українців повідомляти правоохоронців, якщо вони стикаються з підозрілими ситуаціями.

"Не вперше нагадую: якщо бачите щось підозріле, не лише повідомляйте правоохоронцям, а й самі щось робіть. У міру можливостей, звісно. Навіть не уявляєте, в яких масштабах зараз працюють росіяни", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області російські військові намагаються потіснити підрозділи ЗСУ із зайнятих позицій. На Сумщині також час від часу роблять спроби прорватися хоча б на невелику відстань. Проте українські захисники завдають відчутних втрат окупантам. Таку заяву в інтерв'ю "The Guardian" зробив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. Відповідаючи на запитання, чи можна стримати ворога в нашому прикордонні, головком відповів, що це навіть не обмовляється, стримати можна і це вдається насамперед завдяки нашим мужнім солдатам та офіцерам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини