Головна Новини Суспільство Кримінал Спалив автомобіль військового: скільки за це платять російські агенти
commentss НОВИНИ Всі новини

Спалив автомобіль військового: скільки за це платять російські агенти

Хлопець погодився спалити автомобіль, який належить військовому за фінансову винагороду від аноніма у соціальних мережах.

30 липня 2024, 13:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

18-річний хлопець отримав повідомлення від незнайомця у соціальних мережах з пропозицією за винагороду у 40 тис. гривень підпалити автомобіль українських військових. Після підпалу автомобіля у Харкові, хлопця спіймала поліція і тепер йому загрожує 10 років в’язниці. Про це повідомляє портал "Коментарі.Харків".

Спалив автомобіль військового: скільки за це платять російські агенти

В Харкові спіймали палія автомобілів, які належать військовим. Фото з відкритих джерел

26 липня поліція Харківщини отримала повідомлення про підпал автомобіля Range Rover, який належить військовому. Біля автомобіля також виявили пляшку з запальною сумішшю, яку використали для підпалу. Впродовж двох діб поліцейські встановили особу палія та виявили його місцезнаходження. Крім того, з’ясували, що хлопцю пропонували 40 тис. гривень за підпал автомобіля.

"Ним виявився 18-річний мешканець Харківської області. Хлопець у месенджері познайомився з невідомим, котрий запропонував "підробіток" — за 40 тисяч гривень підпалити автомобіль військового, та надав інформацію про авто", — повідомляє поліція.

Також слідство встановило, що зловмисник для злочину використав пляшку з бензином та зняв на відео підпал автомобіля, яке надіслав своєму куратору в соціальних мережах.

Згідно з ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України зловмисник може отримати до 10 років позбавлення волі за умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий та командир батальйону 3-ї ОШБр Олег Романов заявив, що потрібно "розстрілювати тварин на місці", які підпалюють автомобілі військові.

Також "Коментарі" писали про українського командира, який розкрив разючу різницю в підготовці військових в Україні та на Заході.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини