Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український безпілотник атакував нафтопереробний завод у Санкт-Петербурзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Український безпілотник атакував нафтопереробний завод у Санкт-Петербурзі

Український безпілотник атакував завод у Пітері. Росіяни намагалися його збити найпотужнішою системою ППО, але дрон все ж таки впав на території НПЗ, повідомляє РБК-Україна, з посиланням на джерела в спецслужбах, пишуть «Коментарі»

31 січня 2024, 11:16
Поділіться публікацією:

У ніч проти 31 січня на території нафтопереробного заводу "Невський мазут" у Санкт-Петербурзі впав український дрон. Як повідомило РБК-Україна з посиланням на свої джерела, за операцією стоїть Головне управління розвідки Міноборони.

Український безпілотник атакував нафтопереробний завод у Санкт-Петербурзі

Російські соцмережі також пишуть про "бавовну"

За інформацією джерел, росіяни намагалися збити український дрон, застосувавши комплекс С-400, який є найпотужнішою системою ППО, яка є в арсеналі ворога. Тим не менш, безпілотник все ж таки впав на території заводу.

"Показовим є саме те, що для поразки наших дронів вони використовували саме С-400. Дуже цікаво, як працює це російське ППО, оскільки після нібито збиття дрону він все одно впав на територію нашої мети",
– розповів співрозмовник.

При цьому низка російських Telegram-каналів повідомили, що на території НПЗ, дійсно, близько четвертої ранку чули вибухи. За їхньою інформацією, хоч дрон і збили, але його частини все ж таки пошкодили кілька цистерн та автомобілів. Також на території заводу сталася пожежа.

Нагадаємо, як писали "Коментарі", голова ГУР Кирило Буданов пообіцяв, що в 2024 році "бавовни" на території Росії буде більше. Також він припустив, що цього року також буде знищено Кримський міст.

Також "Коментарі" розповідали, що на території Росії регулярно відбуваються "хлоки". І чують їх не лише у прикордонних регіонах із Україною. Зокрема, звучали вони також у Таганрозі та Самарі.

Крім того, як писали "Коментарі", регулярно чують звуки "бавовни" та у тимчасово окупованому Донецьку. Наприклад, Сили оборони вражали цистерни з пальним і завдавали ударів по залізничних коліях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rbc.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини