Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські воїни "затрофеїли" російський танк із екіпажем усередині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни "затрофеїли" російський танк із екіпажем усередині (ФОТО)

Танкіст залишив свою колишню техніку лише на базі

12 серпня 2022, 16:24 comments1835
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують поповнювати автопарк ЗСУ завдяки трофейній техніці. Про це повідомляє   військовий журналіст Андрій Цаплієнко у своєму офіційному Telegram-каналі.

Українські воїни "затрофеїли" російський танк із екіпажем усередині (ФОТО)

ЗСУ

Так, за інформацією журналіста, українські воїни захопили черговий російський танк на місці з його членом екіпажу.

"Воїни затрофеїли Т-72 разом із танкістом усередині, змусили його вилізти лише на базі, здали контррозвідникам", – написав кореспондент.

Також було опубліковано фото з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що авіація та реактивна артилерія ЗСУ масштабно відпрацьовують Херсонську область. ЗСУ продовжує посилювати тиск у Херсонській області. Тимчасово окуповано Херсонську область сьогодні стрясається від потужних вибухів. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також, що з Маріуполя почали вивозити сім'ї військових Росії: що сталося. З узбережжя окупованого Маріуполя вивезли родини російських військових після вибухів на аеродромі у Криму. Докладно про це читайте у нашій статті. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що СБУ встановила соратника Кадирова, який особисто брав участь у звірствах на Київщині. Окупант входив до найближчого оточення Кадирова. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Путіна налякали "випадковістю" на атомних станціях ЄС. Дмитро Медведєв заявив, що в ЄС також є атомні станції і там "можливі випадковості". Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини