Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські воїни вдарили по ремонтних базах та скупченнях живої сили противника у Горлівці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни вдарили по ремонтних базах та скупченнях живої сили противника у Горлівці (ВІДЕО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

5 липня 2022, 10:00 comments1395
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати живу силу та техніку окупантів. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

Українські воїни вдарили по ремонтних базах та скупченнях живої сили противника у Горлівці (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, Захисники України завдали удару по базах противника в окупованій Горлівці.

"Горлівка, українські воїни знищують скупчення людей та ремонтні бази орди", — повідомляє СтратКом Збройних сил.

Також було опубліковано відео із місця подій. На кадрах можна почути звуки вибухів та дим, що здіймається після них.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що мета – відновити Україну : чому Захід пасивно реагує на прохання – як діяти Києву. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Читайте також про те, що можна буде обрати форму навчання дітей у школах: розповів міністр. Шкарлет розповів про початок нового навчального року. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що США можуть завдати найсильнішого удару по РФ: до чого приведе це рішення. Офіційно визнання Росії спонсором тероризму матиме вторинні наслідки країн, що у торгових зв'язках з РФ. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Дмитро Разумков: "Якщо ми не доб'ємо РФ , це призведе до того, що вони через рік, два, три повернуться". Народний депутат України, речник Верховної Ради Дмитро Разумков розповів про Президента та Єрмака, про політичні перспективи "Розумна політика", що потрібно Україні для перемоги, як працюють депутати під час війни. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини