Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові завдали удару по найкращому танку Путіна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові завдали удару по найкращому танку Путіна (ВІДЕО)

Володимир Путін вихвалявся російським танком, який назвав найкращим у світі. ЗСУ завдали удару по ньому.

20 липня 2023, 17:30 comments1975
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський танк Т-90М є одним з найсучасніших танків на озброєнні армії РФ. Російські війська застосовують їх на в Україні, однак ЗСУ вдало знищують гордість путінської армії.

Українські військові завдали удару по найкращому танку Путіна (ВІДЕО)

Російський танк Т-90М "Прорив". Фото з відкритих джерел

На початку липня Володимир Путін дав інтерв’ю російським журналістам, де розповів, що Росія має найкращий танк у світі — Т-90М "Прорив". У мережі з'явився запис, на якому видно, як важка військова техніка російської армії спалахує від удару ЗСУ.

Кадри з дрона зафіксували рух танка, який знаходився на сході України поблизу села Андріївка Донецької області. Ймовірно танк прямував у бік Бахмута та зупинився посеред ґрунтової дороги. Через кілька секунд на відео помітно, що у бік російського танка летить снаряд від якого танк миттєво спалахнув. Над пошкодженою машиною піднялись клуби диму.

Чи вдалось росіянам вижити та загасити танк Т-90М "Прорив" наразі невідомо. Переглянути відео з ударом по російському танку Т-90М можна нижче:

Т-90М є модифікованою версією танка Т-90А, яка була прийнята на озброєння Росії в 1993 році. Важка техніка оснащена потужнішим двигуном та використовує точнішу систему захисту. Ціна одного з найсучасніших танків РФ складає близько 4,3 млн доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що армія РФ використала танки четвертого покоління в зоні бойових дій в Україні.

Також "Коментарі" писали, що аналітики на основі інформацією з відкритих джерел вказують, що Україна перевершує Росію за кількістю танків. На війні проти росіян вже працюють танки Leopard 1, Leopard 2 і Challenger 2, а тепер до цього списку можна додати шведський Stridsvagn 122.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

дредд

20 липня 2023, 17:09

любые танки хорошо горят


Новини