Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські морпіхи взяли в полон окупантів на Херсонському та Донецькому напрямках - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські морпіхи взяли в полон окупантів на Херсонському та Донецькому напрямках - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

3 серпня 2022, 12:53 comments1688
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Херсонщині українські воїни взяли в полон окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські морпіхи взяли в полон окупантів на Херсонському та Донецькому напрямках - подробиці

ЗСУ

Як повідомляє СтратКом, українські морпіхи на Донецькому напрямку влаштували засідку, внаслідок чого знищили 2 БМП-2, 1 танк, 15 людей живої сили та взяли 3 полонених.

"На Херсонському напрямку наші воїни активно проводять демілітаризацію російської армії. Наша артилерія підбила ворожий танк, який знаходився в зоні відповідальності підрозділу, а бійці взяли двох полонених. Також артилерійські підрозділи завдавали ударів по скупченню живої сили та техніці окупантів, вели контрбатар" Стратком ЗСУ.

Зазначається, що майже всі полонені це примусово мобілізовані з так званої "ДНР".

"Що вкотре демонструє всі "переваги" життя під російською окупацією. З боку кремлівських господарів вони мають відповідне відношення, їх женуть як худобу на смерть, і іноді навіть не видають засоби захисту", — передає СтратКом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Україні стартує доступна іпотека : плюси та мінуси програми – чи реально придбати житло. В уряді розраховують, що запуск пільгової іпотеки під 3% викликає інтерес українців.

Читайте також про те, що "Ми змогли викрити блеф Путіна": Шольц зробив заяву про газовий шантаж РФ. Шольц сказав, що вважає невиправданою критику рішення уряду Трюдо про повернення турбіни, зазначивши, що цей крок позбавив Путіна приводу виправдати скорочення постачання газу до Німеччини та інших країн Європи.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   Чи вдасться США та Китаю мирно вирішити тайванське питання: як події відобразяться на Україні. Ескалація відносин між Тайванем, США та Китаєм може мати погані наслідки для Києва – коли війна в Україні відійде на другий план.

Також "Коментарі" інформували про те, що ворог ударив 8 ракетами з Каспію: скільки ракет вдалося збити ППО. З восьми випущених Росією ракет лише одна досягла своєї мети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини