Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники знищили групу російських окупантів на сході України (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники знищили групу російських окупантів на сході України (ФОТО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

4 серпня 2022, 11:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські десантники продовжують знищувати живу силу та техніку окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмовими військами Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники знищили групу російських окупантів на сході України (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, десантники 81-ї бригади ДШВ знищили групу російських загарбників.

"У Донецькій області, десантники 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили групу російських окупантів. На знімках представлені "демілітаризовані" загарбники, їх особисті речі та шестимісячні контракти, що дозволяють їм "правильно" повернутися додому і подарувати рідним нову" Командування ДШВ ЗСУ.

Українські десантники знищили групу російських окупантів на сході України (ФОТО) - фото 2

Українські десантники знищили групу російських окупантів на сході України (ФОТО) - фото 3

ФОТО: ДШВ ЗСУ

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що світ почав звикати до звірств Росії: як завадити цьому та зупинити агресора. Цивілізований світ ще так і не зрозумів, що окрім як зупинити та перемогти Росію – іншого шляху вирішення війни в Україні – немає.

Читайте також про те, що між Азербайджаном та Вірменією спалахнули бої, є вбиті та поранені. У Нагірному Карабаху було зафіксовано загострення ситуації. Представники Вірменії заявили, що азербайджанські підрозділи спробували перейти на лінію розмежування.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що припинення постачання зброї Україні: Кулеба жорстко відреагував на такі заяви та розповів, що стоїть за ними. Кулеба заявив, що деякі країни хочуть завершення війни, але навіть ціною української державності.

Також "Коментарі" інформували про те, що Зеленський назвав єдину країну , яка здатна вплинути на Путіна та зупинити війну в Україні. Президент України впевнений, що Китай може впливати на Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини