Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники збили броньований ворожий штурмовик Су-25: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники збили броньований ворожий штурмовик Су-25: подробиці (ВІДЕО)

Бійці ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

30 липня 2022, 17:05 comments1115
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни приземлили черговий бойовий літак окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники збили броньований ворожий штурмовик Су-25: подробиці (ВІДЕО)

Су-25. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, учора (29 липня) у Донецькій області військовослужбовці підрозділу протиповітряної оборони 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України з ПЗРК "Ігла" збили черговий броньований штурмовик Су-25 російських окупантів.

"Слід зазначити, що з початком широкомасштабної збройної агресії військ російської федерації проти України, підрозділами протиповітряної оборони 25 окремої повітряно-десантної Січеславської бригади збито 29 засобів повітряного нападу противника, з них — 15 літаків, 7 вертольотів та 7 БПЛА".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що посольство РФ у Великій Британії закликало страчувати полонених "азовців": як відреагували в ВП. РФ заявляє, що бійці "Азова" заслуговують на принизливу смерть.

Читайте також про те, що росія переходить до третьої фази війни – як із цим може бути пов'язаний теракт у Оленівці. Вибухи в Оленівці, які спричинили загибель українських захисників із полку Азов, попередньо схвалили на найвищому рівні в Кремлі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що чомусь так важливо виграти битву за Африку – в чому такий інтерес України та РФ. Росія намагається не допустити, щоб країни Африки змінили своє ставлення до Москви через війну в Україні.

Також "Коментарі" інформували про те, що чомусь Росія намагатиметься зірвати "зернове перемир'я": які є ризики. Росія програє від такого "зернового перемир'я", тому є великий ризик, що його буде зірвано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини