Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники завдали удару по скупченню російської техніки: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники завдали удару по скупченню російської техніки: подробиці (ВІДЕО)

ВСУ дають гідну відсіч противнику

28 червня 2022, 16:19 comments1222
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники завдали удару по скупченню російської техніки: подробиці (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на одному з напрямків ведення бойових дій після проведення десантниками дорозвідки було виявлено скупчення ворожої автомобільної техніки.

"Після чого до справи приєдналася артилерія. Розрахунками якої було завдано вогневого ураження та знищено кілька вантажівок загарбників." — повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Залужний розповів , скільки ракет РФ випустила Україною за останні чотири дні. Найбільше ворожих ракет було випущено Україною 4 дні тому – 53 крилатих ракети. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на другу добу в РФ озвучили свою версію удару по Кременчуку. Окупанти збрехали, заявивши, що не збиралися бити по цивільному об'єкту у Кременчуці. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що вдалося обміняти полонених : звільнено військових та громадянських українців. Під час обміну повернули з російського полону українців та обмінялися тілами загиблих. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Кремлі заявили , що війну можна закінчити до кінця доби. Прес-секретар Путіна нагадав, що цілі Росії у війні проти України не змінилися – Путін хоче капітуляцію. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини