Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники розгромили російську артилерію (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники розгромили російську артилерію (ВІДЕО)

Захисники України знищили дві 152-мм дивізійні самохідні гаубиці 2С19 "Мста-С"

20 липня 2022, 14:24 comments2212
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Артилеристи Десантно-штурмових військ Збройних сил України продовжують завдавати ударів по позиціях противника. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі ДШВ ЗСУ.

Українські десантники розгромили російську артилерію (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, артилерія ДШВ спільно з артилерією Сухопутних військ ЗСУ знищили дві 152-мм самохідні гаубиці 2С19 "Мста-С".

"Воїни артилерійських підрозділів Десантно-штурмових військ та Сухопутних збройних сил України у тісній взаємодії продовжують знищувати російських окупантів. Так, на відео зафіксовано, як захисники України знищили дві 152-мм дивізійні самохідні гаубиці 2С19".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що яку гру веде Шольц та Німеччина – чому обіцяної Україні зброї, як не було, так і немає. Бізнес Німеччини дуже пов'язаний у зв'язках з Росією, тому уряд Німеччини намагається до останнього тягнути з розривом відносин з Москвою. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також, що "Ми програємо": окупанти скаржаться своїм родичам на великі втрати — перехоплення розмови. Загарбники розповідають своїм родичам про перебіг війни в Україні.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що чекати від "Рамштайну-4" – чому Путін так схвилювався новими поставками союзників. На даному етапі війни ЗСУ найбільше потребують більшої кількості РСЗВ HIMARS, а також нових систем протиповітряної оборони.

Також "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ терміново звернулися до білоруських військових: у чому річ. Українські захисники просять військових Білорусі не робити фатальної помилки і не виконувати злочинні накази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини