Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські десантники розгромили дивізіон російських гаубиць "Мста-Б" з особовим складом та БК (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники розгромили дивізіон російських гаубиць "Мста-Б" з особовим складом та БК (ВІДЕО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

22 липня 2022, 11:26 comments1353
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники розгромили дивізіон російських гаубиць "Мста-Б" з особовим складом та БК (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, артилерія Десантно-штурмових військ та Сухопутних військ ЗС України знищили артдивізіон 152-мм гаубиць 2А65 "Мста-Б", особовий склад, техніку та БК російських окупантів.

"Завдяки чіткій і злагодженій взаємодії, був знищений гаубичний артилерійський дивізіон (без однієї гаубичної батареї) — 8 одиниць 152-мм гаубиць 2А65 "Мста-Б", особовий склад дивізіону, автомобільну техніку, боєкомплект і фортифікації. .

Також було опубліковано відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що угода щодо "зернового питання": які шанси на те, що угода буде досягнута та запрацює. На що Україна не може піти в угоду щодо "зернового питання". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що Луганщину не взято ворогом – ЗСУ знову відбили атаку: Гайдай розкрив подробиці. Черговий штурм росіян на Луганщині провалився. Читайте про це докладно у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в РНБО назвали місто України , за яким росіяни випустили найбільше ракет. До трійки українських міст, якими росіяни випустили найбільше ракет, увійшли Ізюм, Маріуполь та Миколаїв.

Також "Коментарі" інформували про те, що росіяни йдуть на штурм : у Генштабі розповіли, де зараз тривають запеклі бої. На Донецькому напрямі основні зусилля супротивника зосереджуються на Краматорському та Бахмутському напрямках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини