Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська авіація та артилерія завдала серйозних втрат окупантам на півдні України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіація та артилерія завдала серйозних втрат окупантам на півдні України: подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

12 серпня 2022, 09:06 comments1332
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація у південній операційній зоні стабільно напружена, але під контролем сил оборони. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Українська авіація та артилерія завдала серйозних втрат окупантам на півдні України: подробиці

ЗСУ

"Ворог продовжує ведення бойових дій по межі оборони без істотних змін у складі і становищі", — інформує ОК "Південь".

У напрямку українських позицій та звільнених населених пунктів завдано 8 ударів гелікоптерами, 4 удари штурмовою авіацією. Наших втрат немає.

У свою чергу українська авіація завдала 2 ударів. По опорному пункту ворога, недалеко від Андріївки, і за скупченням ворожої сили та техніки біля Брускінського.

Ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань минулої доби було знищено:

• 19 окупантів;

• 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки;

• 1 склад боєприпасів у Бериславському районі Херсонщини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що обов'язкова евакуація буде не лише з Донеччини: названо інші області. Гаряча фаза війни в Україні триває і з настанням холодів є загроза, що низка населених пунктів залишиться без подачі тепла. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що відстрочення виплат за держборгом: що це означає для України – чи могли ми отримати найкращі умови. Експерти розповіли, як від цього рішення виграє Україна. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що шантаж Росії на Запорізькій АЕС: яке рішення очікувати від ООН – що може змінитись. Ядерний шантаж Росії може спричинити катастрофу міжнародного масштабу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що зустріч Зеленського та Путіна на полях саміту G20: які є варіанти. Поки що все більше передумов до того, що зустріч президентів України та РФ може не відбутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини