Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська авіація та артилерія завдала потужних ударів по окупантам на півдні України - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіація та артилерія завдала потужних ударів по окупантам на півдні України - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

9 серпня 2022, 12:07 comments1374
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На півдні України стабільно напружене становище. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українська авіація та артилерія завдала потужних ударів по окупантам на півдні України - подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

"Ворог продовжує ведення бойових дій по межі оборони, що займається. Істотних змін у складі і становищі не відбулося", — ОК "Південь".

Повідомляється, що минулої доби (8 серпня) ворожа армійська авіація зазнавала українських позицій одиничними та груповими вертолітними ударами. Успіхів немає, а наших втрат не допущено.

У свою чергу українська штурмова авіація завдала удару по скупченню живої сили, озброєння та техніки російських окупаційних військ недалеко від Снігурівки. Результати дорозвідуються.

Зазначається, що за результатами роботи ракетно-артилерійських підрозділів вже відомо, що за цей бойовий день ворог недорахується:

23 особи особового складу;

• одного ЗРПК "Панцир-С1";

• одного танка Т-72;

• САУ "Мста-С";

• п'ять одиниць автомобільної та броньованої техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що як зупинити ядерний шантаж Путіна — чому Кремль пішов на таке божевілля. Втративши можливість військовим шляхом окупувати бажані території України, Кремль почав шантажувати Україну та весь Захід. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що "Нафтогазу" знову відмовили у відстроченні виплат : чим це загрожує Україні – чи ми будемо з газом. З власниками облігацій "Нафтогазу" вели переговори уряд, Мінфін та "Нафтогаз". Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що чомусь за активами в Україні не стоїть черга з інвесторів – що вже зараз цінується на вагу золота. Єдине, що вже зараз зацікавило інвесторів в Україні – це рідкісні активи. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Росія намагається утримати зайняті рубежі та зупинити наступ ЗСУ: у Генштабі назвали напрямок. Тим часом на Харківському напрямку ворог завдав авіаційного удару поблизу верхнього Салтова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини