Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українцям запропонували стати інвесторами звільнення Ялти
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям запропонували стати інвесторами звільнення Ялти

"Найближчим часом відпочинемо на ялтинському узбережжі", - обіцяють в Кабміні

6 квітня 2023, 09:37
Поділіться публікацією:

В популярному застосунку "Дія" запустили військову облігацію Ялта. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію віце-прем'єра Михайла Федорова.

Українцям запропонували стати інвесторами звільнення Ялти

Набережна Ялти

"Ялта вже 9 років під російською окупацією. Але ми всі сподіваємося, що найближчим часом відпочинемо на ялтинському узбережжі, — написав посадовець в своєму телеграм-каналі. — Головне — 24/7 працювати на перемогу та допомагати Силам оборони. Запустили військову облігацію Ялта в Дії. Щоб ви стали інвесторами деокупації міста. Кожна гривня з облігації допомагає підтримати економіку країни. Купуючи облігації в Дії, ви не сплачуєте додаткову комісію продавцю або податок з отриманого доходу. Натомість отримаєте гарантований прибуток".

За словами Федорова, більшість власників облігації Енергодар вже отримали суму вкладу та відсоток.

"Реінвестуйте ці гроші в деокупацію інших міст", — закликає посадовець. — "Дякую кожному за внесок у перемогу. Ялта — це Україна".

Нагадаємо, що напередодні радник офісу президента Михайло Подоляк висловив впевненість в тому, що Україна найближчім часом поверне Крим. П’ять — сім місяців піде на те, аби звільнити Крим, на його думку.

Але згодом, у Зеленського допустили можливість переговорів щодо Криму.

Тим часом, Україна готує 40-тисячне штурмове угрупування для контрнаступу. Новостворені бригади контролюються Міністерством внутрішніх справ.

"Україна все ще має значний мобілізаційний потенціал і що серед його новобранців є жінки, люди без військового досвіду та колишні офіцери міліції та військовослужбовці", — сказав Reuters Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини