Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк розповів коли Україна зможе повернути Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк розповів коли Україна зможе повернути Крим

П’ять - сім місяців піде на те, аби звільнити Крим. Є і своєрідний план щодо того, як очистити півострів

5 квітня 2023, 11:40
Поділіться публікацією:

Росія немає достатньо ресурсів, аби втримати Крим, Донецьк та Луганськ. Тож, в Офісі Президента України запевняють, що півострів може стати знову українським за короткий термін. Мова іде про 5-7 місяців, зазначає радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк, пишуть "Коментарі".

Подоляк розповів коли Україна зможе повернути Крим

Через скільки часу Крим знову стане українським

"Ми точно, за дуже короткий час, з історичної точки зору це дуже мало шість місяців, чи п’ять, чи сім місяців, ми будемо знаходитись у Криму. Можливо, це занадто оптимістично, але це оптимізм, який є математично вивіреним. Але ми зможемо точно говорити про абсолютно ефективне майбутнє Криму", — заявив Подоляк.

На думку Подоляка, воювати українцям доведеться допоки не буде звільнена уся територія нашої держави. Адже, ця боротьба – за право існування усього демократичного світу.

"Це сьогодні йде війна за право на існування цивілізованого світу. І в цьому цивілізованому світі місця Росії, в такому вигляді, немає. І тому безумовно, війна буде йти поки не буде звільнена вся територія України", – зазначив Подоляк.

І лише після того, коли Росія виведе своїх військових з території нашої держави, в тому числі й з окупованих територій, тоді Крим може стати предметом переговорів,  лише тоді можна буде говорити про безпекові гарантії.

Ба більше, як додає Подоляк, 2023 ж буде важким для півострова.

 "Нам доведеться все це зламати. Оці всі "русское движение, русские партии, за русь" і так далі..."  - додав Подоляк.

За його словами, там живуть бандитські угрупування, окупаційні військові, псевдовладці. Однак, потрібно робити усе можливе, аби їх вигнати та посадити винних, підсумував Подоляк.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, чи готова Україна починати повернення Криму – чи розуміють приреченість ситуації у РФ. Зараз про повернення Криму в Україну, та ще й військовим шляхом, говорять, як про реальну, практичну, цілком можливу історію.

Читайте також на сайті "Коментарі" — повернення Криму військовим шляхом: у США нарешті готові до рішучих дій Адміністрація чинного президента усвідомлює, що Києву необхідна можливість завдати удару по Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини