Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українцям відкрили "страшну таємницю" про Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям відкрили "страшну таємницю" про Залужного

У Мережі опублікували відео з Валерієм Залужним

25 травня 2023, 17:42 comments22253
Поділіться публікацією:

Відео із головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним опубліковано сьогодні одним із телеграм-каналів. Як повідомив ведучий каналу, він вирішив відкрити українцям "страшну таємницю" про Валерія Залужного. Про це повідомляють "Коментарі".

Українцям відкрили "страшну таємницю" про Залужного

Валерій Залужний

– Упродовж травня місяця ми спостерігаємо феєричні історії від рашенпропаганди, а також конспірологічні версії від так званих "експертів", – каже автор каналу Анатолій Штефан. — Зрештою, сьогодні, 25 травня, я хочу відкрити страшну таємницю. Дуже страшну. Про головнокомандувача Збройних Сил України.

Після цього у кадрі з'являється Валерій Залужний, котрий побажав українцям перемоги.

— Щиро дякую всім українцям. Разом ми обов'язково переможемо. І не тільки сьогодні, — каже живий і здоровий Залужний, про смерть та тяжке поранення якого російські пропагандисти поширювали численні фейки.

"Валерій Федорович почувається добре і продовжує планувати визволення українських земель від російських окупантів! З Головнокомандувачем разом і тільки вперед до нашої спільної Перемоги! Дякуємо за підтримку воїнів ЗС України та інших складових Сил Оборони. Слава Україні!", — прокоментував відео його автор.

Тим часом, Легіон "Свобода Росії" повідомив, чи залишається досі на території РФ.

Швеція оголосила про навчання українських пілотів на винищувачах.

А росіянам пропонують працювати безкоштовно на виробництві снарядів.

Російська пропагандистка Маргарита Сімоньян в ефірі свого колеги з рашистського інформаційного цеху Володимира Соловйова запропонувала оригінальне вирішення проблеми "снарядного голоду", на який скаржився голова ПВК "Вагнер" Пригожин. Вона запропонувала всім росіянам після основної роботи щодня безкоштовно попрацювати дві години на виробництві снарядів. На думку пропагандистки, на це вже зараз погоджується кожен другий росіянин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрей

26 травня 2023, 10:17

Большо никогда не буду открывать страницы от чм. Штевана. Открыл "страшную тайну" голова


Новини