Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна втратила 16 БМП Bradley: ЗМІ дізналися – чи зупинило це наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна втратила 16 БМП Bradley: ЗМІ дізналися – чи зупинило це наступ

Бойові машини Bradley використовуються для перевезення особового складу у бою

12 червня 2023, 13:18 comments11698
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що за останні кілька днів наступу Україна втратила 16 американських БМП M2 Bradley, українська армія продовжує звільняти свою територію. Як передає видання "Коментарі", про це пише "CNN" з посиланням на аналіз розвідки з відкритих джерел.

Україна втратила 16 БМП Bradley: ЗМІ дізналися – чи зупинило це наступ

БМП Бредлі. Фото: з відкритих джерел

Як зазначив військовий аналітик Якуб Яновський з Oryx, 16 знищених та пошкоджених БМП Bradley становлять 15% від загальної кількості (109) переданих ЗСУ американських машин.

Бойова машина Bradley вміщує близько 10 військовослужбовців та використовується для перевезення особового складу у бою, забезпечуючи вогневу підтримку.

Коли наприкінці січня в Україну було відправлено першу партію з більш ніж 60 автомобілів Bradley, підполковник армії США Ребекка Д'Анджело заявила, що бронетехніка матиме важливе значення для наступальних операцій Києва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить пожвавлення на фронті – у чому помилився Захід щодо контрнаступу ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ продовжують піддавлювати окупаційні війська у Запорізькій області. Є успіхи і у Донецькому напрямку. При цьому російська пропаганда, частиною якої є і Міноборони, видає традиційні заяви у стилі "все за планом, українці зазнають значних втрат, Росія переможе всіх". Що можна сказати про те, що зараз відбувається на всіх фронтах російсько-української війни, включаючи інформаційний? Портал "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – що почало відбуватися у Міноборони РФ на тлі настання ЗСУ: відповідь британської розвідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини